Svar på uddannelse optag imorgen!

29 jul

Efter en lang dag med matematik omkring ellipser og parabler er det endelig blevet dagen før dagen, hvor alle Danmarks kommende studerende får svar på deres ansøgninger omkring deres ønske uddannelse!

I morgen kommer der brev fra uddannelse stedet og langt de fleste vil være optaget på deres første prioriteter, mens der også vil være nogle der får afslag af forskellige grunde, på både første og anden prioritet ansøgningerne.

For mig personligt er det en stor dag, da det har været hårdt at skulle på skolebænken på en 2 årig HF som 36 årig, når man har været håndværker siden man var 15 år. I skolen var man skoletræt og det kunne ikke gå hurtigt nok med at komme ud af skolen efter 9.klasse og arbejde med noget interessant håndværk.

Men nu er der pludselig åbnet op for langt de fleste videregående uddannelser med et snit på 10. Jeg har valgt at søge ind som Diplom Ingeniør hvor jeg vil specialisere mig i produktudvikling. Min iværksætter trang til at skabe noget er stor og lysten til at være med fra start af, med at udvikle et produkt lyder rigtig spændende.

Grunden til jeg starter ny uddannelse nu er behovet for at dygtiggøre mig i en tid hvor jeg ikke kan få job som flymekaniker på Sjælland grundet nedskæringer og forsvarsforliget som flyttede flyvevåbnets aktiviteter til Jylland fra flyvestation Værløse. Da jeg er uddannet Rustfast Klejnsmed og senere Flymekaniker, lægger en maskin ingeniør uddannelse op til at jeg kan bruge min faglige erhvervede viden og arbejde med noget rigtig spændende forhåbentlig.

Jeg kunne have valgt at tage DTU’s optagelseskursus, men da jeg ikke var 100 % sikker på det var den retning jeg ville gå, var det klogest at tage en gymnasial uddannelse for at helgardere mig for eftertiden.

Men det er så i morgen vi får svar og det bliver dejligt at få det endelig afklaret!!

No comments yet

Leave a Reply