Mat A skriftlig eksamen overstået

17 aug

Fredag den 16/8-2013 var dagen for den skriftlige eksamen som foregik i Frederiksberg Hallen. Vi skule selv have printer med, så det var lidt besværligt med 3 tasker at komme til eksamen inde i københavn når man er med det offentlige i et stopfyldt tog. Det lykkedes at komme i god tid og lade stille og roligt op til 5 timer mat eksamen.

Den første time uden hjælpemidler gik ret hurtigt og det gik nogenlunde – anden del på fire timer med hjælpemidler gik også ret hurtigt – der blev spist samtidig med at der blev tastet omkring frokost tid, da der ingen tid var at give af. Der var lidt der drillede og mine noter fra det 5 ugers turboforløb kom til at hjælpe meget.

Det der var svært var at finde de funktioner i matematik softwaren TI-Nspire som skulle bruges til de enkelte opgaver, når først de var fundet var det ren indtastnings arbejde og rutinepræget. Men det er altid super vigtigt at læse opgaven stille og roligt og så være sikker på hvad der bliver spurgt om, inden man knokler derudaf.

Alt i alt gik det nogenlunde, håber på 10, men 7 er også ok – skulle jeg gå hen og få 4 eller 02 så går det også, hvis man jeg så får mindst 02 i den mundtlige eksamen.

Den mundtlige eksamen er på onsdag og jeg har ikke meget tid at forberede mig i, når der også skal passes barn – håber jeg kan lave en nogenlunde forberedelse efter jeg har trukket mit emne på de 30 minutter og at det er nok til at bestå.

Der er nu kun 9 dage til at DTU starter op med introugen – det var så den sommer – kun matematik studier. regner med at tage revanche når jeg er i job.

No comments yet

Leave a Reply