Mat A sidste dag imorgen på GSK Niels Brock

8 aug

Så er tiden endelig kommet til at vi skal have den sidste dag inden vi skal på læseferie. I øjeblikket sidder vi og regner gamle eksamenssæt så vi kan blive klar til hvad vi kan komme ud for til den skriftlige eksamen i næste uge.

Selvom det har været et 5 ugers turbo kursus har der dog stadig være tid til at snakke med nogle søde mennesker når vi har haft lidt pause fra det intensive forløb. Der er fedt at være på et hold hvor alle har store ambitioner og fast besluttet på at uddanne sig til deres drømme uddannelse, som de har studeret målrettet på i nogle år efterhånden, for så snart at starte det endelige forløb der skal få dem i job i sidste ende.

Jeg arbejder hårdt på at finde en løsning så jeg kan starte studiet med en ny bærbar der er kraftig nok til at køre Solidworks, som er det mest krævende på maskin ingeniør linjen ifølge studievejledningen. Solidworks siger selv på deres hjemmeside at man min. skal have 2 GB RAM og et grafikkort med dedikeret RAM og de har også en tabel man kan slå op i for at kryds tjekke grafikkort f.eks inden man investerer i en bærbar til studiet. Windows 8 understøtter de to sidste Solidworks versioner, hvor windows 7 understøtter de sidste 4.

Dog ved jeg ikke endnu hvad version DTU kører med, så venter lige svar fra studievejledningen inden jeg går videre, imens kigger jeg på en HP Pavillion , med Intel i7 processor og 8GB Ram samt Intel HD Graphics 4000 gGrafikkort med op til 1,65 GB Ram. Dette skulle være mere end rigeligt til studiet, men vil også gerne have den længe og evt. arbejde en masse på den i fremtiden så jeg vil satse på denne til omkring 4.999 kr,  set hos computercity.dk HP Pavillion

De har en fin ekstra forsikring med til 1159kr, den er dog lidt billigere hos Fona, 699 for 2 år efter det første år, men lige pt kunne jeg ikke finde en i7 hos fona til under 6.000kr.

No comments yet

Leave a Reply