Mat A mundtlig bestået

22 aug

Så blev det endelig mundtlig matematik eksamen som foregik på Niels Brock på Kultorvet i København. Solen skinnede og det tegnede til at blive en god dag.  Jeg trak sandsynlighedsregning og skulle forklare en Chi i anden test ud fra en undersøgelse med to variabler. Forberedelsen gik rigtig hurtigt – pudsigt nok trak Mads før mig også sandsynlighedsregning – på en måde var det en meget afslappet eksamen, fordi man vidste at man kun skulle have 02 for at bestå.

Jeg landede et 7 tal hjem og var egentlig godt tilfreds taget i betragtning af at det var et 5 ugers turbo sommerhold hvor der ikke var meget tid til at fordybe sig i tingene og forstå dem 100% korrekt som f.eks et almindeligt skoleår giver mulighed for.

Lige nu er jeg bare meget træt, selv efter en lang nats søvn – skolepapirer bliver nu pakket væk og mapper tømt til næste store projekt.

På mandag starter intro ugen på DTU i Ballerup – vi skal mødes i Lyngby den første dag og så er der busser der kører os til DTU Ballerup om formiddagen. Det nye ungdomskort system der skal sørge for rabat periodekort for studerende er ikke helt opdateret – det er i skrivende stund ikke muligt at vælge DTU Ballerup – lidt irriterende da det nok kommer til at koste ekstra indtil rabatkortet kommer med posten. P.g.a. fusioneringen af IHK og DTU Lyngby har man ikke fået oprettet DTU Ballerup ordentligt endnu i ungdomskort systemet.

På mandag vil der blive taget billeder af den første skoledag og skrevet lidt om oplevelsen med det nye studie, glæder mig!! Nu er jeg endnu tættere på at komme i job med noget der virkelig interesserer mig – jeg glæder mig til at gøre en indsats og føle man udfylder en vigtig position igen. Og ikke mindst få en ordentlig hyre så man kan flytte i en rigtig lejlighed og skabe et ordentligt børneværelse til Mathias!

2 Responses to “Mat A mundtlig bestået”

 1. Grzegorz Nowak august 25, 2013 at 16:29 #

  Tillykke godt gået!

  Det er ikke nemt, at lære og forstå kompliceret stof, på så kort tid – men jeg tænker at interessen har været dér 😀

  God vind med at anvende matematikken, når studiet starter.

  • thomas august 29, 2013 at 15:44 #

   tak 🙂 – nej, synes også jeg ikke var ligeså godt forberedt som til de andre eksamer fordi det var så komprimeret, men det gik fint!

Leave a Reply