Hjemmeside sponsorerer pc til maskiningeniør studiet

11 aug

sponsorgave-til-maskiningeniør-studerende

maskiningeniør studerende får sponsorgave fra billigeborstehoveder.dk

Efter at have oprettet et indlæg på et meget kendt forum, hvor jeg søgte en studie bærbar da min gamle bærbar ikke duede til ret meget længere, fik jeg hurtigt henvendelse fra flere hjemmeside ejere som synes det var en rigtig god sag at støtte.

Vi blev hurtigt enige om at jeg skulle hjælpe med markedsføring af en hjemmeside, hvor jeg til gengæld ville få en sprit ny bærbar computer til mit ingeniør studie!

Billigeborstehoveder.dk har været helt fantastiske og jeg har således indgået en sponsorkontrakt med dem og jeg er nu den lykkelige ejer af en total lækker bærbar computer, til gengæld skal jeg altså hjælpe med at markedsføre deres tandbørstehoveder over en periode på 4 år mens mine studier foregår og det er jo altid rart med et studiejob som adspredelse. Billigeborstehoveder.dk skal ihvertfald have stort tak for at være frisk på at prøve noget nyt og jeg vil gøre mit til at de kan få øget fokus på deres produkter, som bl.a. er oral b tandbørstehoveder.

Jeg synes det er en super fed løsning og det har virkelig fjernet mine spekulationer om hvordan jeg skulle få råd til en ny bærbar pc der kan køre programmer som Solidworks på ingeniør studiet.

Som jeg skrev tidligere havde jeg en anden HP i tankerne, men efter lidt research fandt jeg ud af at Intel graphics 4000 grafikkortet ikke kan klare opgaven særlig godt med Solidworks, så endte med en super lækker HP Envy m6 med AMD firkerne processor, 8 GB RAM og et godt grafikkort fra AMD Radeon og dedikeret 2 GB RAM til grafik.

sponsorgave-til-maskiningeniør

sponsorgave fra billigeborstehoveder.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Min nye bærbar er allerede kommet i arbejde og den når lige at hjælpe mig til min skriftlige matematik eksamen i næste uge – det er lidt ligesom at have vundet i lotto når man er på SU og pludselig har sådan en kraftig maskine i forhold til den 8 år gamle HP Pavillion med 1 GB RAM.

envy m6-a envy m6

 

One Response to “Hjemmeside sponsorerer pc til maskiningeniør studiet”

  1. Grzegorz Nowak august 12, 2013 at 17:35 #

    Fedt!

    Tak for de pæne ord. Det er dejligt at se, en glad mand med en ny bærbar i hænderne 😉

    God vind med eksamen og studierne!

    VH. billigeborstehoveder.dk

Leave a Reply