Har fået drømmejob :)

5 jun

Undervejs i praktikforløbet har jeg sideløbende kigget på jobannoncer og da jeg faldt over en stilling som jeg syntes passede enormt godt til mig var jeg hurtigt ude med en ansøgning da 60% af stilingen var at tegne i Solid Works som er det software jeg har fokuseret på at blive dygtig til da jeg godt kan lide at se tanker blive til ideer på skitser og derfra videre til 3D arbejdstegninger og renderinger – for til sidst at ende som et fysisk produkt.

Jeg har, siden jeg lagde min fem års plan om at blive maskin ingeniør lagt fokus på at mine tidligere uddannelser(rustfast klejnsmed og maskiningeniør) skulle kunne bruges i samspil med den nye jobtitel som produktionsteknolog med speciale i produktudvikling.

Det nye job omfatter at lave tegninger til produktionen i Solidworks 3D software, hvor det meste er modulopbygget og skal rettes til efter ønsker og kriterier til dimensioner og virkemåde. Maskinerne vi tegner til produktionen er chokolademaskiner – og de er hovedsagligt bygget op i rustfast stål da det er fødevarer med høje krav til renlighed og nem rengøring. Maskinerne er styret elektronisk af relæer med motorer og følere – der indgår også en del pneumatik som jeg glæder mig til at stifte mere kendskab med igen da det var spændende at lege med på grundkursus til automatiktekniker.

Må sige at jobbet passer enormt godt til mine tidligere uddannelser, interesse for teknik og mekanik og så elsker jeg chokolade – jeg glæder mig enormt meget til at indgå i en virksomhed som er i vækst og har et godt produkt af høj kvalitet og så eksporterer til det meste af verdenen da de er top professionelle indenfor deres felt. I 2017 har firmaet, Aasted aps, 100 års jubilæum og jeg er stolt af at kunne være en del af denne virksomhed og være med til at repræsentere firmaet som konstruktør med startdato 27.juni.

 

No comments yet

Leave a Reply