ERFA dag på KEA 4.sem

19 mar

Der er tradition for at dem der er i praktik på 4.sem kommer tilbage på skolen halvvejs i praktikken og viser hvad man arbejder med til 2. og 3. sem eleverne, så man får en dybere forståelse for hvad man kan komme til at arbejde med efter endt uddannelse.

I min praktik hos NOV Flexibles, har jeg i modsætning til arbejdspladspraktik, været i projektpraktik – det ligner meget den måde man arbejder på i samarbejdet med 2. og 3. semester.

Jeg har været så heldig at få lov mit eget skrivebord og en frokostordning i de ti uger jeg er der. Nu er der påskeferie og efter den, starter jeg med at skrive rapport som det sidste. Derefter starter mit afgangsprojekt på 7 uger inkl. rapport.

På ERFA dagen havde jeg bevidst valgt at vise de værktøjer vi har lært og som jeg har brugt på min praktik, for at vise de studernede at man rent faktisk bruger teori og værktøjer ude på arbejdspladsen.

Det var mit indtryk det var informativt og kunne bagefter yde support til solidworks og funktioner til de der havde brug for råd. En rigtig god dag og samtidig en milepæl der signalerer vi er ved at være udlært meget snart!

Er begyndt at kigge på jobannoncer og forberede mig på det nye dejlige liv forude hvor man er med til at skabe noget sammen.

No comments yet

Leave a Reply