DTU Start man. 26 august

23 aug

Det er ved at være tiden til at skulle starte på DTU – jeg ser til min store glæde at DTU Ballerup afholder en introuge, modsat DTU Lyngby som afholder en introdag og så en rustur.  I en alder af 38 og med kun et fokus for øje, nemlig at komme i job, virker en rustur overflødig – 1: fordi jeg ikke drikker øl – 2: jeg orker ikke at feste på samme måde som da jeg var 21-25 og 3: jeg gider ikke spilde min tid med at fjumre rundt i en hel uge.  Ja jeg ved godt at man gør det for at skabe et godt sammenhold, men helt ærligt, man skal være derude i mere end 3 år, man skal nok nå at lære folk at kende gennem flere projekter hvor man kommer til at arbejde tæt sammen.

Igennem de sidste par år, har mit eneste fokus været at komme i job – det har været hårdt fordi man med vilje har undladt at opsøge venner som allerede var i job og sat med familie og børn, derfor har man været mere alene end normalt, hvor førhen i tiden var man meget sammen. Men når man er arbejdsløs og den eneste mulighed er at uddanne sig ud af pinen, gør man alt hvad der kræves for at komme ti gange stærkere tilbage til jobmarkedet. Som ung og være studerende er ikke så stressende, man har hele livet foran sig og skal først til at stifte bekendtskab med et fast 37 timer arbejde i sin profession.

Men jeg synes som 38 årig nu at det er enormt stressende, man vil bare gerne nyde livet nu med sin familie og lave alt det de andre venner laver med deres familier – ferier og hygge i deres dejlige huse med familien samlet omkring sig. Så når jeg tænker på de næste 3-4 år skal være på SU bliver man lidt modløs, men når jeg engang er færdig skulle det være muligt at få en fin lejlighed, lave et børneværelse til sønnen, som på det tidspunkt vil være 5 år og haft to forældre på SU. Så der er virkelig noget at se frem til, at kunne tilbyde det i fremtiden bliver rigtig stort. Endvidere bliver det helt fantastisk at få en bil igen og kunne besøge venner og familie oftere, det savner jeg allermest nu.

Nå, det er med at se positivt på det nu, vi starter alle sammen på mandag den 26 august – ca. 2000 nye studerende skal indlemmes på DTU – bliver godt nok spændende at være end el af!

På mandag har jeg billeder fra introdag og lidt om oplevelsen. God weekend.

No comments yet

Leave a Reply