1 år hos Aasted

11 jun

På tide med et indlæg, men har dårligt tid til at skrive! Der har været fuld fart på siden dag et og jeg er blevet endnu dygtigere til Solidworks gennem de mangeartede opgaver hver eneste dag. Det er en god følelses at konstruere, designe, beregne og sammensætte det hele til et færdigt produkt som til sidst bliver til tegninger til underleverandører som så laver ens emner inden de bliver sendt tilbage og samlet i hallerne, hvor man så kan følge sine projekter lige indtil de er færdige og bliver adskilt og sendt til kunden.

her et billede fra en af vores haller, billedet er fra http://www.aasted.eu/solutions/universal

DefaultSolution

Indenfor 1 år har jeg arbejdet på adskillige projekter af meget forskellig karakter, det har været lange transportbånd, korte bånd med special funktioner, forskelligt procesudstyr, special designet afskærmninger, robot celle opbygning, ombygninger og meget mere – ikke to dage er ens, ikke to projekter er ens – udfordrende og varieret med mulighed for at flytte sig fagligt hver eneste dag.

Stadig er jeg rigtig glad for min nye uddannelse og fortryder ikke de mange år på skolebænken som startede sommeren 2011 da jeg besluttede at lave min arbejdssituation om.

Alt hvad jeg har erfaret mig igennem mine 4 uddannelser(Rustfast Klejnsmed, Flymekaniker, Multimediedesigner og Produktionsteknolog) bruger jeg nu i en og samme stilling som konstruktør og det er en fornøjelse at konstruere og se det blive til!

Ser frem til flere spændende udfordringer og forhåbentlig mere produktudvikling da det er det jeg brænder mest for.

God sommer til alle de hårdt arbejde studerende som forbereder sig på eksamener og fremtidige jobsøgninger 🙂

No comments yet

Leave a Reply